Mérkőzés beszámolók

2016.10.26 - Szerda 18:00

  Gyál, Gyál BKSE  
 
LURKÓ SE

     2 - 2

         (0 - 0)
LŐRINCI KITARTÁS SE

Gólszerzőink: Ambrus Gergely, Kovács Roland

Az első félidő felejthető játékot hozott, a hazaiak többet kezdeményeztek, mi pedig kitartóan védekeztünk, viszont csak ritkán kerültünk oda a kapujuk elé, ám így is sikerült ziccert kialakítanunk. A második játékrész ennél több fordulatot tartogatott. Sajnos már az elején hátrányba kerültünk, így nekünk kellett mutatni valamit. Elkezdtük helyzeteket kidolgozni és meg is lett az eredménye: Kulcsár Dániel szabadrúgása után Ambrus Gergely fejesével egyenlíteni tudtunk. Nem maradt azonban sokáig 1-1 az eredmény: egy kis szöglet után sajnos újra hátrányba kerültünk, így futhattunk az eredmény után. Futottunk is és kitartóan hajtottunk, sokat kezdeményeztünk. Sokat elmond, hogy 20 perc alatt körülbelül 8-10 szabadrúgást harcoltunk ki ígéretes helyen az ellenfél térfelén, ám egyiket sem sikerült gólra váltani. Rohamosan fogyott az idő, mi pedig nem akartunk belenyugodni a 2-1 be. A 90. percben Kulcsár Dániel 40-45 m es indítást rajzolt a kiugró Kovács Roland elé, aki átemelte az ellenfél kifutó majd 2 méter magas kapusát.
Így sikerült elkerülnünk, hogy pont nélkül távozzunk a Gyáli BKSE pályáról.
Igazságos döntetlen született, hisz hatalmasat küzdött a csapat!
A csapat: Bercza Krisztián - Ambrus Gergely, Kulcsár Dániel, Kovács Roland, Tóth Balázs (Horváth Tamás) - Malul Alon (Molnár Simon), Wiedemann Péter, Ferenczi Ádám (Zsludov Tamás) - Zsludov Péter (Albrecht Damján), Vakulya Ákos, Simon Richárd
 

  2016.10.09 - Vasárnap 16:00 Budapest, Goldball Park  
 
LŐRINCI KITARTÁS SE

3 - 0

(3 - 0)
RÓNA SC

Gólszerzőink: Ónodi Dávid, Vakulya Ákos, Zsludov Tamás

Az első félidő eleje kiegyenlített játékot hozott a mezőnyben, csapatunk többet kezdeményezett.
Többször alakítottunk ki helyzeteket az ellenfél kapuja előtt.
A 21.percben Zsludov Tamás ment el a bal szélen saját térfeléről indulva, majd Ónodi Dávidhoz továbbított, aki miután két védőjét kijátszotta a kapuba gurított. 1-0
Nem kellett sokat várni a második találatra. Vakulya Ákos indult el a jobb szélen, de beadásába kézzel ért bele az egyik védekező játékos, a játékvezető büntetőt ítélt. Vakulya Ákos értékesítette is a megítélt 11-est. 2-0
Nem sokkal a félidő vége előtt, a 44. percben Zsludov Tamás ment el a bal oldalon, majd miután védőin túl jutott, a rövidbe lőtt, beállítva ezzel a végeredményt.
A második félidő sem telt eseménytelenül, sorra dolgoztunk ki helyzeteket, két kapufát is lőttünk, de az előnyt nem sikerült tovább növelni, így maradt a 3-0.
Köszönjük mindenkinek aki valamilyen módon hozzájárult a sikerhez!

LŐRINCI KITARTÁS SPORT EGYESÜLET

 

BUDAPEST KUPA 2. forduló
IKARUS BSE - LŐRINCI KITARTÁS SE 2-0 (1-0)

A Budapest bajnokságok jelenleg legerősebb csapatával játszottunk a kupában, akik 7 forduló után veretlenül vezetik a BLSZ I.-et, igen erős kerettel rendelkeznek, több NB II. valamint NB III. -at megjárt játékossal.

Csapatunk hatalmasat küzdött és emelt fővel hagyta el a pályát egy izgalmas mérkőzés után.
Sajnos már a 10. percben hátrányba kerültünk, ám hamar magunkra találtunk és több helyzetet is sikerült kialakítanunk.
Kivétel nélkül mindenki megtett mindent amit tudott a csapatért és ennek meglett az eredménye.
A második félidő 87. percéig meg voltak az esélyeink az egyenlítésre annak ellenére, hogy a mérkőzést ellenfelünk uralta, többször el tudtunk jutni a kapujukig, ziccert is sikerült kialakítanunk.
A 87. percben sajnos rutinos ellenfelünk szabadrúgásból megszerezte második gólját, ami eldöntötte a továbbjutás kérdését.

Egy igen jó mérkőzés volt, gyakorlatilag annak ellenére, hogy egyértelmű volt a pályán, hogy ki az erősebb csapat, nem volt akkora különbség a két klub játéka között, mint amekkora várható volt és végig megvoltak a lehetőségeink akár az egyenlítésre is.

Gratulálunk ellenfelünknek, az IKARUS BSE-csapatának és további sikereket kívánunk nekik!

LŐRINCI KITARTÁS SPORT EGYESÜLET

 

2016.10.01 - Szombat 15:00

  Budapest, Goldball Park  
 
FC PIFU `04

0 - 4

(0 - 4)
LŐRINCI KITARTÁS SE

Gólszerzőink:
Zsludov Tamás, Simon Richárd, Zsludov Péter, Vakulya Ákos

  2016.09.24 - Szombat 20:00 Budapest, Goldball Park  
 
LŐRINCI KITARTÁS SE

2 - 5

(2 - 0)
PESTSZENTLŐRINCI SFA

Gólszerzőink: Katona Róbert (Kulcsár Dániel), Laczkó Péter (Zsludov Tamás)

Az első félidőben végig egyenrangú partnerei voltunk a tabellát jelenleg vezető ellenfelünknek, olyannyira, hogy igazi gólhelyzeteink csak nekünk voltak. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis egy szöglet után Katona Róbert révén megszereztük a vezetést. Ezt a 44.percben sikerült megduplázni amikor egy támadás végén Zsludov Tamás indította Laczkó Pétert, aki okosan használta ki a helyzetet és külsővel a hosszúba lőtt.
Sajnos a második félidőben magunkra húztuk ellenfelünket és két elkerülhető gólt kaptunk a 70. perc környékén. Ezt követően voltak helyzeteink, de sajnos nem mi szereztük a gólt, hanem ellenfelünk, így kénytelenek voltunk kinyílni a végén, amit sajnos ki tudott használni a vendég csapat.
Ezúton is szeretnénk gratulálni ellenfelünknek, végződhetett volna fordítva is a mérkőzés, sajnos így alakult.

2016.09.17 - Szombat 14:00

  Budapest, Goldball Park  
 
GAMMA LSE

      2 - 6

            (0-2)
LŐRINCI KITARTÁS SE

Gólszerzőink: Kovács Roland, Ónodi Dávid (3), Zsludov Tamás (2)
A csapat: Bercza Krisztián - Tóth Balázs, Katona Róbert, Kovács Roland, Zsludov Péter (Molnár Simon) - Kulcsár Dániel - Simon Richárd, Wiedemann Péter (Daliman Balázs), Vakulya Ákos - Zsludov Tamás, Ónodi Dávid
Edző: Bitó Tibor
Fotók: Perei Dávid

BUDAPEST KUPA 1. FORDULÓ

2016.09.13 - Kedd 20:30

Goldball Park

2011 CHAMPION FC - LŐRINCI KITARTÁS SE 2-7 (0-4)

Gólszerzőink:
Kovács Roland, Simon Richárd, Vakulya Ákos, Wiedemann Péter, Zsludov Tamás (3)
Csapat:
Bercza Krisztián - Ambrus Gergely, Katona Róbert, Kovács Roland, Tóth Balázs (Zsludov Péter) - Kulcsár Dániel - Simon Richárd, Wiedemann Péter (Ferenczi Ádám), Vakulya Ákos (Molnár Simon) - Zsludov Tamás, Daliman Balázs (Horváth Tamás)
Edző: Bitó Tibor
Fotók: Perei Dávid

2016.09.04 - Vasárnap 16:00

  Budapest, Goldball Park  
 
INTER 04 FC II.

       2 - 4

              (0 - 3)
LŐRINCI KITARTÁS SE

Gólszerzőink: Daliman Balázs, Zsludov Tamás, Wiedemann Péter, Ferenczi Ádám

A csapat:
Bercza K. - Ambrus G., Horváth T., Malul A., Tóth B. - Velis M, Ferenczi Á. - Daliman B., Wiedemann P., Zsludov P. - Zsludov T.

 

LŐRINCI KITARTÁS SPORT EGYESÜLET